Ga naar hoofdinhoud

De mooiste PVC vloeren

Wilt u graag een prachtige PVC vloer in uw eigen huis? Dan moet u bij de specialist Van den Elzen Gietvloeren zijn. Onze PVC vloeren zijn te allen tijde van hoogwaardige kwaliteit, ontzettend comfortabel en hebben de uitstraling van echt hout of van natuursteen. PVC vloeren zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook nog geluiddempend, watervast, duurzaam, hygiënisch en milieuvriendelijk. De PVC vloer is de perfecte vloer die past in iedere leef- en werkomgeving!

Offerte aanvragen

Wat zijn PVC vloeren?

De afkorting PVC staat voor Polyvinylchloride. Dit is een veelvuldig toegepast materiaal van kunststof dat zacht wordt bij hoge verhitting. Dit materiaal wordt veelvuldig gebruikt als vervanging van hout en beton en is daardoor bijzonder geschikt als materiaal voor vloeren. Het is een kunststof materiaal en volledig houtvrij. Bij Van Den Elzen Gietvloeren kunnen we de PVC vloer op verschillende manieren leggen, zoals de populaire visgraat of in rechte lijnen. Met ons ruime assortiment in kleuren en structuren zit er ongetwijfeld altijd iets voor u bij.

Voordelen van een PVC vloer

Een PVC vloer kent ontzettend veel voordelen. Zo is de PVC vloer antibacterieel en hypoallergeen. De vloer is 100% waterbestendig. De PVC vloeren zijn ontzettend gemakkelijk schoon te houden met stofzuigen en dweilen. Bijkomend voordeel is dat je deze vloeren niet, zoals bij een houten vloer, te oliën of lakken. Naast dat een PVC vloer er mooi uit moet zien, moet deze natuurlijk ook prettig zijn om overheen te lopen. PVC vloeren hebben een erg warm loopcomfort en een laag loopgeluid. Ze hebben een antislipwaarde van R10, met deze waarde is de kans klein om uit te glijden. Wilt u graag een vloerverwarming in uw huis? Ook daarvoor is de PVC vloer uitermate geschikt!

Offerte aanvragen

Wat u van te voren moet weten

Een PVC vloer gaat lang mee. Ze hebben een zeer slijtvaste topcoating die krasbestendig is, maar niet krasvast. Scherpe voorwerpen zouden krassen kunnen veroorzaken. Neem als voorzorg een goede inloopmat en gebruik bijvoorbeeld viltjes onder de meubelpoten.

Een mooie, strakke vloer begint bij de ondervloer. Vaak is het nodig de ondervloer te egaliseren om het beste resultaat te behalen.

Van den Elzen Gietvloeren

Neem contact op met Van den Elzen Gietvloeren voor een professioneel advies op maat. Dan nodigen we u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom, om vervolgens onder het genot van een kop koffie uw wensen te bespreken.

Neem gerust contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top