Ga naar hoofdinhoud

Gietvloer garage

Wat een geweldige uitvinding, een gietvloer garage! Dé praktische oplossing voor een garage die voor veel doeleinden wordt gebruikt, zoals opslag van tuingerei, opbergdozen, gereedschap en allerlei andere zaken. Daarnaast dient de garage vaak als fietsenstalling en autoparkeerplaats, zeker wanneer het buiten vriest. U kunt een gietvloer garage makkelijk met een bezem schoonhouden, ook al is het misschien een rommelige boel in de garage. Gewoon een keer dweilen en wellicht na een jaar of 10 een keer de toplaag vervangen. Zo zorgt u voor een lange levensduur van uw garagevloer!

Offerte aanvragen

Water- en vuilafstotend

De voordelen van een gietvloer die u in uw huis ervaart, gelden zeker tevens voor de gietvloer garage. Wat dacht u bijvoorbeeld van geen kieren of gaten in de vloer ter bevordering van de hygiëne? In de garage is dit toch niet zo noodzakelijk, zult u wellicht denken. Maar in zo’n fijne egale vloer, kunnen muizen of insecten zich moeilijk nestelen. Dat is een enorm pluspunt! Een ander groot voordeel is de waterafstotende eigenschap van de vloer: zoals al eerder benoemd, vormen gietvloeren een naadloze laag, wat betekent dat ze volledig waterafstotend zijn.

Is het buiten nat of sneeuwt het, dan kunt u de fiets of auto zonder zorgen in de garage parkeren. De gietvloer zal er niet door beschadigen. Dit geldt overigens ook voor vuil en zelfs voor het morsen van chemische vloeistoffen zoals olie of verf. Laat u door Van den Elzen vloeren goed adviseren over de diverse mogelijkheden, zoals een extra afstotende laag voor de vloer in uw garage.

De juiste keuze: een gietvloer garage

Niks teveel gezegd over de voordelen van een gietvloer garage toch? Wellicht niet de meest voor de hand liggende toepassing, maar zeker een om te overwegen! Heeft u nog geen enkele ervaring met gietvloeren? Dan kunnen wij ons voorstellen dat u eerst alles wilt weten over de voor- en nadelen. Het is mogelijk om in de garage een gietvloer aan te leggen, maar wellicht heeft u ook vragen over een gietvloer voor de andere ruimtes van uw woning of op de werkplek?

We helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes, neem contact op voor een afspraak zodat we alle tijd kunnen nemen om u goed voor te lichten. Tot ziens bij Van den Elzen Vloeren!

Offerte aanvragen

Neem gerust vrijblijvend
contact met ons op!

U wordt in het gehele traject, van eerste contact tot en met de complete oplevering, begeleid door één persoon. Dave van den Elzen zoekt graag samen met u naar een passende invulling van al uw wensen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt altijd een betrouwbaar,
goed advies van ons verwachten

Zijn er dan helemaal geen nadelen aan een gietvloer? Natuurlijk wel, geen enkele vloer is perfect. Denk bijvoorbeeld aan gladheid wanneer de vloer nat is. Maar dit kan prima tegengegaan worden door een afwerking met een goede antislip laag. Tevens is uw keuze voor een harde of zachte gietvloer van invloed op de krasgevoeligheid.

Bij een zachte vloer kunnen scherpe voorwerpen krassen veroorzaken. Er zijn dus een aantal zaken om even goed bij stil de staan. Laat u daarom adviseren bij het gietvloer kopen door een specialist. Neem contact op met Van den Elzen vloeren voor een advies op maat. We nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom!

Back To Top