Ga naar hoofdinhoud

PU gietvloer

Een gietvloer is een vlakke gegoten vloer die volledig naadloos gelegd wordt. Daarom is deze vloer heel erg gemakkelijk in het onderhoud. De gietvloer wordt afgewerkt met een zogenaamde PU laag. De vloer is dan beter bestand tegen krassen, wat zorgt voor nóg meer duurzaamheid.
Gietvloeren kunnen door ons in elke kleur worden uitgevoerd. Door het gebruik van meerdere kleuren kunnen bijzondere en unieke effecten in uw vloer worden gerealiseerd. In elke ruimte in uw huis of bedrijf kan een gietvloer worden gelegd.

Offerte aanvragen

Neem gerust vrijblijvend
contact met ons op!

U wordt in het gehele traject, van eerste contact tot en met de complete oplevering, begeleid door één persoon. Dave van den Elzen zoekt graag samen met u naar een passende invulling van al uw wensen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt altijd een betrouwbaar,
goed advies van ons verwachten

Zijn er dan helemaal geen nadelen aan een gietvloer? Natuurlijk wel, geen enkele vloer is perfect. Denk bijvoorbeeld aan gladheid wanneer de vloer nat is. Maar dit kan prima tegengegaan worden door een afwerking met een goede antislip laag. Tevens is uw keuze voor een harde of zachte gietvloer van invloed op de krasgevoeligheid.

Bij een zachte vloer kunnen scherpe voorwerpen krassen veroorzaken. Er zijn dus een aantal zaken om even goed bij stil de staan. Laat u daarom adviseren bij het gietvloer kopen door een specialist. Neem contact op met Van den Elzen vloeren voor een advies op maat. We nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom!

Back To Top