Ga naar hoofdinhoud

Kleuren gietvloer

Gietvloeren zijn er in tal van kleuren en kunnen bijna met ieder interieur gecombineerd worden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij adviseren u graag over het maken van de juiste kleurkeuze in uw woonruimte, kantoor of winkel.

Offerte aanvragen   Contact opnemen

Makkelijk combineren

Een witte of lichtgrijze gietvloer zorgt voor ruimte en licht. Het is makkelijk te combineren. Ook is het ideaal om contrast te geven aan een donker interieur.

Natuurlijke tinten brengen rust en balans zoals beige, warm grijs, zandkleur, leemkleur , taupe, groengrijs en staan prachtig in een natuurlijk of donker interieur.

Kies je voor een donkere tint gietvloer krijgt je interieur een stoere, industriële uitstraling en geeft warmte en sfeer.

Neem gerust vrijblijvend
contact met ons op!

U wordt in het gehele traject, van eerste contact tot en met de complete oplevering, begeleid door één persoon. Dave van den Elzen zoekt graag samen met u naar een passende invulling van al uw wensen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt altijd een betrouwbaar,
goed advies van ons verwachten

Zijn er dan helemaal geen nadelen aan een gietvloer? Natuurlijk wel, geen enkele vloer is perfect. Denk bijvoorbeeld aan gladheid wanneer de vloer nat is. Maar dit kan prima tegengegaan worden door een afwerking met een goede antislip laag. Tevens is uw keuze voor een harde of zachte gietvloer van invloed op de krasgevoeligheid.

Bij een zachte vloer kunnen scherpe voorwerpen krassen veroorzaken. Er zijn dus een aantal zaken om even goed bij stil de staan. Laat u daarom adviseren bij het gietvloer kopen door een specialist. Neem contact op met Van den Elzen vloeren voor een advies op maat. We nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom!

Back To Top