Ga naar hoofdinhoud

Een gietvloer keuken
past in ieder huis

Door te kiezen voor een keuken gietvloer, kiest u voor een keuken met een stoere basis. Vaak wordt deze look aangekleed met een industrieel en modern interieur. Om eenheid te creëren kunt u het beton terug laten komen in andere onderdelen van uw keuken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een betonnen keukenblad of wasbak. Dit combineert geweldig met het rvs van keukenapparatuur, de afzuigeenheid of bijvoorbeeld de gaskookplaat! Als u de gietvloer laat doorlopen of aansluiten op de vloer van de woonkamer, zorgt u voor een mooi, strak geheel dat de perfecte basis vormt voor de rest van de inrichting.

Offerte aanvragen

Intensief gebruik van gietvloer keuken

De keuken is een van meest intensief gebruikte ruimtes in elk woonhuis. Een lange levensduur van de keukenvloer is dan natuurlijk wel prettig. De keuken gietvloer van Van den Elzen vloeren staat bekend om zijn hoge slijtvastheid en lange levensduur. Wij leggen de vloer met een beschermende coating, zodat deze bestand is tegen vlekken.

Of wat dacht u van de krassen van eettafelstoelen op de vloer? Er zijn diverse opties mogelijk met betrekking tot de beschermende laag en de hardheid van de vloer. In de showroom laten we u graag een paar voorbeelden zien van de diverse afwerkingsmogelijkheden, zodat u een goede indruk krijgt van welk type vloer het beste bij uw situatie past.

Keuken gietvloer: lekker praktisch!

Naast de mooie uitstraling van de gietvloer keuken, is dit bij uitstek de vloer die u wilt voor eenvoudig onderhoud. Sausje gemorst met het koken? Geen probleem, even met een doekje afnemen en dat is alles. Geen vlekken in de vloer! Kinderen die met hagelslag knoeien en er daarna nog met hun schoentjes in gaan staan? Geen platgedrukte chocolade in nerven of kieren, gewoon stofzuigen en klaar! De keuken gietvloer is dé vloer voor drukke gezinnen die de keuken veelvuldig schoon moeten maken en daar vanzelfsprekend niet te veel tijd aan kwijt willen zijn. De combinatie van de geweldige, unieke uitstraling van deze vloeren samen met het praktische aspect, maken de keuze voor een gietvloer keuken een echte aanwinst voor uw woning. Hier hoeft u geen moment over te twijfelen! Kom naar Van den Elzen en bespreek alle mogelijkheden van deze veelzijdige vloeren.

Offerte aanvragen

Neem gerust vrijblijvend
contact met ons op!

U wordt in het gehele traject, van eerste contact tot en met de complete oplevering, begeleid door één persoon. Dave van den Elzen zoekt graag samen met u naar een passende invulling van al uw wensen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt altijd een betrouwbaar,
goed advies van ons verwachten

Zijn er dan helemaal geen nadelen aan een gietvloer? Natuurlijk wel, geen enkele vloer is perfect. Denk bijvoorbeeld aan gladheid wanneer de vloer nat is. Maar dit kan prima tegengegaan worden door een afwerking met een goede antislip laag. Tevens is uw keuze voor een harde of zachte gietvloer van invloed op de krasgevoeligheid.

Bij een zachte vloer kunnen scherpe voorwerpen krassen veroorzaken. Er zijn dus een aantal zaken om even goed bij stil de staan. Laat u daarom adviseren bij het gietvloer kopen door een specialist. Neem contact op met Van den Elzen vloeren voor een advies op maat. We nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom!

Back To Top