Ga naar hoofdinhoud

Coating vloer

U heeft zich waarschijnlijk uitgebreid laten voorlichten of de diverse soorten lagen van een gietvloer, het materiaal en de hardheid en zachtheid. Vervolgens heeft het uitkiezen van de juiste kleur u waarschijnlijk even beziggehouden. En natuurlijk het patroon: rustig en effen of juist met meerdere ‘vegen’? Misschien bent u uiteindelijk zelfs overstag gegaan en heeft u gekozen voor gietvloeren in alle ruimtes van uw woning. Uiteindelijk kwam vast en zeker de coating vloer aan bod, oftewel de afwerkings- en beschermingslaag van de vloer. Dit lijkt bijzaak in het hele proces van keuzes maken, maar niet iets om zomaar naast u neer te leggen. De afwerkingslaag is namelijk erg bepalend voor de levensduur, het onderhoud en de toepassing van de gietvloer. Een goede coating geeft de vloer een schone, nette en esthetische afwerking.

Offerte aanvragen

Coatings voor een perfecte bescherming

Vanzelfsprekend kan Van den Elzen Vloeren u perfect begeleiden in de keuze voor de juiste coating vloer. Onze coatings garanderen een slijt-, kras- en stootvast resultaat. Ook zult u geen last hebben van vlekken die in de vloer zouden kunnen trekken en voor altijd een afdruk zullen achterlaten. Vet, olie, sauzen, wijn, met een goede coating kan uw vloer alles aan! De coatings kunnen overal toegepast worden: op vloeren van winkels, showrooms, kantoren, hobbyruimtes of in uw woonkamer, badkamer of keuken.

Worden er aan de slijtvastheid hoge eisen gesteld? Bijvoorbeeld in het geval van industrieel gebruik van de coating vloer, zoals veelvuldige belasting met heftrucks, vrachtwagens, palletwagens en dergelijke? Ook dan bieden wij het juiste product! Deze toepassing doet overigens ook prima zijn werk bij u thuis in de garage. U bent dan verzekerd van de hoogste kwaliteit die er verkrijgbaar is en u kunt zonder zorgen lekker klussen of verven in de garage!

Een goede afwerking

De coating vloer waar Van den Elzen Vloeren mee werkt, is perfect geschikt voor de afwerking van gietvloeren, troffelvloeren, leefbeton en epoxy vloeren. Prima toe te passen in de gehele woning. Hoewel het aanbrengen van een coating eenvoudig lijkt, kunt u dit toch beter aan een professional overlaten. Zo is een goede toepassing bijvoorbeeld afhankelijk van de ondergrond. Het vakkundig aan laten brengen van de coating maakt uw gietvloer helemaal af!

Offerte aanvragen

Neem gerust vrijblijvend
contact met ons op!

U wordt in het gehele traject, van eerste contact tot en met de complete oplevering, begeleid door één persoon. Dave van den Elzen zoekt graag samen met u naar een passende invulling van al uw wensen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt altijd een betrouwbaar,
goed advies van ons verwachten

Zijn er dan helemaal geen nadelen aan een gietvloer? Natuurlijk wel, geen enkele vloer is perfect. Denk bijvoorbeeld aan gladheid wanneer de vloer nat is. Maar dit kan prima tegengegaan worden door een afwerking met een goede antislip laag. Tevens is uw keuze voor een harde of zachte gietvloer van invloed op de krasgevoeligheid.

Bij een zachte vloer kunnen scherpe voorwerpen krassen veroorzaken. Er zijn dus een aantal zaken om even goed bij stil de staan. Laat u daarom adviseren bij het gietvloer kopen door een specialist. Neem contact op met Van den Elzen vloeren voor een advies op maat. We nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom!

Back To Top