Ga naar hoofdinhoud

Uw gietvloer specialist:
Van den Elzen

Het is geen wonder dat gietvloeren in korte tijd zo populair zijn geworden. Ze zijn eenvoudig te onderhouden en door de naadloze afwerking ligt de hygiëne op een hoog niveau. De vloeren zijn bovendien slijtvast en duurzaam. Om niet voor verrassingen te komen staan, doet u er goed aan om een expert in te schakelen die gespecialiseerd is in gietvloeren. Een deskundige die het proces van advies tot het gieten van de vloer helemaal begeleid. Van den Elzen is met zijn jarenlange ervaring dé gietvloer specialist. Duidelijke en snelle communicatie met uitgebreide expertise, dat is toch precies waar u naar op zoek bent?

Offerte aanvragen

Kom naar de showroom van
uw gietvloer specialist!

De meeste mensen kennen gietvloeren van het gebruik ervan in ziekenhuizen, scholen en kantoren. Tegenwoordig zijn we deze vloeren steeds vaker terug in woonhuizen. Naast de vele voordelen van de vloer, zoals eenvoudig onderhoud en hygiëne, zijn deze vloeren tevens een praktische aanwinst qua aankleding en styling.

Vanwege de rustige en basic uitstraling, combineert deze vloer prima met allerlei woonstijlen. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat – industrieel, modern, retro – een gietvloer past altijd! Kom snel langs bij de showroom van uw gietvloer specialist Van den Elzen vloeren om een goede indruk te krijgen van de oneindige mogelijkheden.

Iedere kleurcombinatie is mogelijk

Van den Elzen is een echte gietvloer specialist. Wanneer uw keuze is gevallen op een gietvloer, zult u er snel achter komen dat dit type vloer niet zelf gegoten of gelegd kan worden. Dit is echt vakwerk waarvoor een deskundige ingeschakeld moet worden. De gietvloer bestaat uit verschillende lagen, waarbij het combineren van verschillende kleuren als groot voordeel gezien wordt. Bijna iedere combinatie is mogelijk. Tegenwoordig is zelfs het kiezen van een motief een mogelijkheid. Zo kunt u uw eigen vloer helemaal naar wens ontwerpen!

Vindt u het lastig om deze keuzes te maken en een inschatting te maken van het eindresultaat? Op onze website vindt u een aantal voorbeelden die een goede indruk geven. Daarnaast begeleiden wij u in het maken van de keuzes die aansluiten bij uw smaak en wensen. Neem contact op voor meer informatie of een afspraak. We verwelkomen u graag in onze showroom!

Back To Top